| Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek Mon May 03, 2010 10:21 pm | |
| Tak a teraz veľké odhalenie. V hlasovaní vyhrala druhá séria bojov, a tu sú súboje: Naozaj to tak vyšlo, a je to len náhoda. - Spoiler:
Toshiro Kaguya vs. Akira Uchiha
Ikita Hoshiyama vs. Kuja Naginata
Yoshiro Uchiha vs. Izashi Hyugga
Maki Sawada vs. Sachiko Inuzuka
Mitoshi Antero vs. NPC Genin (Red)
Yoko Hyuuga vs. Gojou Roze
| |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek Mon May 03, 2010 10:23 pm | |
| Prosím zverejni aj pre srandu možnosť 1 a 3
Ps. Poďme zničiť Mišmaše = ) | |
|
| |
Misman
Počet příspěvků : 568 Registrován : 21. 03. 10
Moje RPG postava Jméno postavy: Podstata chakry: Číslo týmu:
| Předmět: Re: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek Mon May 03, 2010 10:27 pm | |
| BWAHAHAHAHAHAHAHA - Spoiler:
Né. Abych se přiznal, tentokrát jsem to opravdu, ale opravdu nečekal.... (citace Karla Gotta z udílení cen Zlatého Slavíka roky 1990-2010 {možná ještě dál })
Naposledy upravil Misman dne Mon May 03, 2010 10:29 pm, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Horox
Počet příspěvků : 1201 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 31
Moje RPG postava Jméno postavy: Ikita Hoshiyama Podstata chakry: Heiwaton Číslo týmu: 10
| Předmět: Re: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek Mon May 03, 2010 10:28 pm | |
| Len pre zaujímavosť. Tieto súboje boli v možnosti 1... - Spoiler:
Yoshiro Uchiha vs. Akira Uchiha
Ikita Hoshiyama vs. Maki Sawada
Yoko Hyuuga vs. Izashi Hyugga
NPC Genin (Red) vs. Sachiko Inuzuka
Mitoshi Antero vs. Kuja Naginata
Toshiro Kaguya vs. Gojou Roze
A tieto súboje boli v možnosti 3... - Spoiler:
Mitoshi Antero vs. Toshiro Kaguya
Akira Uchiha vs. Kuja Naginata
Yoko Hyuuga vs. Ikita Hoshiyama
Gojou Roze vs. NPC Genin (Red)
Izashi Hyuuga vs. Maki Sawada
Yoshiro Uchiha vs. Sachiko Inuzuka
| |
|
| |
Sakura-chan
Počet příspěvků : 223 Registrován : 27. 03. 10 Věk : 28 Bydliště : Slovensko Bratislava
Moje RPG postava Jméno postavy: Sachiko Inuzuka Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 6
| Předmět: Re: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek Mon May 03, 2010 10:28 pm | |
| | |
|
| |
Itachi
Počet příspěvků : 649 Registrován : 20. 03. 10 Věk : 30 Bydliště : Námestovo
Moje RPG postava Jméno postavy: Izashi Hyuuga Podstata chakry: Fuuton Číslo týmu: 7
| Předmět: Re: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek Mon May 03, 2010 10:30 pm | |
| Vidíte... 1 súboj som dokonale trafil = ) ... škoda že vás ho netrafilo viac...
Ale zase u 3 by mi bolo blbé bojovať proti tímovej parťáčke...
A Yoshiro... čo povedať , ... Zatiaľ som hral vždy za Uchihu a nikdy som nebojoval proti Redovi v chuuninskych skúškach. Tak si skúsim 2 nové veci. | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek Mon May 03, 2010 11:20 pm | |
| | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek Tue May 04, 2010 3:08 pm | |
| Chudák Akira Naštěstí Toshiro nemá rád Uchihy | |
|
| |
Nawaki
Počet příspěvků : 1008 Registrován : 21. 03. 10 Věk : 28
| Předmět: Re: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek Tue May 04, 2010 7:11 pm | |
| | |
|
| |
Aspire
Počet příspěvků : 326 Registrován : 09. 04. 10 Věk : 30
Moje RPG postava Jméno postavy: Toshiro Kaguya Podstata chakry: Suiton Číslo týmu: 11
| Předmět: Re: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek Wed May 05, 2010 6:16 pm | |
| Myslim, že touha stát se Hokagem a nenávist k Uchihům udělá hodně věcí Kort když jsem Aspire, který nerad prohrává Ale ty jsi zase Nawaki | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek | |
| |
|
| |
| Súboje v druhej časti chuuninských skúšiek | |
|